Maskinbehandlingar

 

Body FX

TiteFxResults

 

 

 

 

 

 

 

 

Body Fx ( fd Tite FX) är den allra senaste metoden inom icke kirurgisk fettreducering, som tillkommit inom estetisk plastkirurgi. Tekniken är smärtfri och tillämpar radiofrevensfettreducering.

Med Body Fx värms huden och det subkutana fettet med bipolär radiofrekvent ström. Hudytan värms upp stegvis och de kraftigt förstorade fettcellerna bearbetas och smälter bort, samtidigt som kroppens övriga vävnader inte påverkas mer än att huden stramas upp och stimulerar nybildning av collagen. På så sätt kan man med denna metod få envisa fettdepåer att minska, hudvävnad att stramas åt och celluliter att jämnas ut.

Den radiofrekventa fettreduceringen lämpar sig utmärkt för:

 • dekolltage
 • överarm
 • buk
 • höft
 • lår
 • celluliter
 • BH-linje
 • manliga bröst
 • Denna behandling utförs på face hudstudio i samarbete med Din Plastikkirurg,www.dinplastikkirurg.se
 • Köp ett 4 kort betala för 3 Pris: 8925.-  (2975.-  per område per gång ) ca. 6-8 gånger per område behövs

Fractora Firm

MediumPic_30_1 (1)

Vill du ha fastare hud med mindre rynkor? ?

Om du inte vill prova kirurgi eller injektioner, prova fractora firm!

Fractora Firm stramar upp huden genom att öka collagen produktionen. Det är en säker, icke kirurgisk behandling. Resultatet är klarare, mjukare hud med ökad fasthet.

Fractora Firm är smärtfri, och det har ingen konvalecens.

Se på det som en mycket aktiv ansiktsbehandling

Fractora Firm använder radiofrekvens för att behandla hudens struktur genom face tightening, Vanliga områden att behandla är, under ögonen, kinder, käklinjen och halsen.

Efter behandlingen kan du bli lite röd och svullen men inte längre än 24 timmar.

Hur många behandlingar behövs det?

Det kan ta upp till 2 månader innan du ser det färdiga resultatet och det

behövs 4-6 behandlingar med en veckas mellanrum. Effekten av

behandlingen håller i ca. 12 – 18 månader. 1-2 underhållsbehandlingar

rekommenderas under denna period.  Läs mer på www.invasix.com

RF mesotherapi med Hyaluronanserum

pic_fractora_02

 

 

 

 

 

Föryngra & återställ din hud  med en Fractional Skin Treatment

Fractora är den mest avancerade radiofrekvensbehandlingen och ger anti-aging förbättringar på hudton och struktur för ett mer strålande utseende

genom ablation (microneedling) och hudregenerering.

Fractora levererar RF-energi till huden genom en matris av stift som producerar lokal värme och små mikro sår  i behandlingsområdet. Den milda värme som genereras av Fractora stiften i sub-dermal vävnad främjar kollagen produktionen för hudföryngring och ett förbättrat utseende i huden. Den metodiska spridningen av mikro lesioner tillåter huden att läka snabbare än om hela området var borttagen.

Läkare och hudterapeuter kan erbjuda en mångsidig fraktionerad behandling som kan ge icke-ablativ till minimalt ablativ resultat upp till 1 mm på djupet.

Fractora kan användas i områden som visar fina och djupa rynkor, ärr eller med missfärgade röda och bruna fläckar

De vanligaste behandlingsområden är det nedre ögonlocket, övre ögonlock, skrattrynkor, kinder, mun och hals.

 • Fractora reducerar alla tecken på symptom på åldrande hud med fina linjer, djupa linjer, struktur, pigmentfläckar, blodkärl och rodnad.
 • Fractora erbjuder förbättringar för åldrande hud som normalt skulle kräva två, tre eller till och med fyra olika tekniker.
 • Ablation av huden främjar hudregenerationen medan obehandlad hud mellan stiften främjar snabbare läkning av behandlingsvävnaden.
 • Behandlingen anpassas till varje patient och tillåter användaren att variera djupet av ablation, koagulation och upphettning
 • Först utförs Fractora Firm, en ytlig RF- behandling för att öka blodgenomströmningen och stimulera bindvävsnybildningen innan man utför en 60- pins Fractora behandling som stimulerar den djupare hudens bindväv som får huden att sammandra sig vilket stramar upp den så att rynkorna minskar. Dessa fina nålar är 0,6 mm djup vilket bidrar till att det även bildas små fina kanaler genom hudens skyddande barriärsystem. Dessa kan nu utnyttjas till att tillföra för huden viktiga substanser som ger huden sin föryngrande effekt med stimulering av bindväven i hudens djupare delar. Här får uppfyllnaden en långvarigt stimulerande effekt. I denna tredje behandlingssteg masseras en lösning som innehåller hyaluronsyra, antioxidanter och A-vitaminsyra vilka bidrar till att ge huden en uppfyllnad samtidigt som det ger en vävnadsstimulerande effekt i hudens djupare, vitalare del. Med mesotherapi kan man också få en föryngrande effekt i ansikte och på hals, händer, fötter och övriga kroppsdelar där huden slätas ut fri från rynkor och fina linjer.

 

Pris: 5500.-